25 maj 2008

Inte blev mor firad inte

Jag och min mor har så gott som ingen kontakt alls så det skulle bara kännas konstigt att ringa idag och säga grattis på mors dag. Hade dock hoppats på att min sambo kanske skulle påminna barnen om vilken dag det är. Det vore mysigt att någon gång få vakna med frukost på sängen och känna sig lite betydelsefull. Men icke, jag fick gå upp och duka fram frukost till familjen och resten av dagen har jag ägnat åt att kånka skräp upp till garaget. På tisdag kommer en kompis hit med sin bil som har krok och så skall vi köra iväg rubbet till tippen. Skönt att bli av med kartonger, datorer, soffa, fåtölj, säckar med kläder mm mm. Insåg att vi bara har samlat på oss och samlat på oss nere i förråden under åren vi bott här. Nu var det så gott som fult och det var liksom inte användbara saker heller.

Har även varit på karateträning med Vincent. Han har pratat om att sluta på karaten men jag tror det beror på att han dels inte har velat sova över på lägret som skulle vara nästa helg (inställt pga för få tränare som kunde ställa upp) och dels för att han är lite rädd för att misslyckas på graderingen. Men han kommer klara graderingen galant, han är jätteduktig och koncentrerad på träningarna till skillnad mot många andra. Idag växte han säkert en halvmeter, han fick nämligen visa de andra hur det skulle se ut och flera gånger sa sensei till de andra "Vilken fot skall ni ha fram? Är ni osäkra titta på Vincent han gör rätt". Man såg på honom hur stolt han blev av berömmet. Så nu hoppas jag att inte nerverna sätter käppar i hjulet under graderingen nästa söndag.

Nu skall jag pyssla vidare med karateklubbens webbsida, deras server är skitseg så det lär ta ett tag att få över filerna.

Hoppas ni andra mammor haft en lite roligare dag.

Andra bloggar om:

Inga kommentarer: