25 oktober 2016

Dag 299 (#nyutmaningsökes #56) - Dimmigt och grått

Det här gråvädret tar knäcken på mig alltså, särskilt i samverkan med att jag bara går hemma. Har inte ens lust att gå ut när det småregnar hela tiden. Tystnaden här hemma, att inte ha någon att prata med gör mig snart galen. När resten av familjen kommer hem har de haft social samvaro hela dagen och vill vara själva framför datorn med lurarna på. Okontaktbara.

Fotograferandet blir också lidande av att jag inte tar mig ut i skitvädret. Det blir dessutom mörkt tidigt så skall jag fota måste jag ut medan det är ljust. Så jag måste skärpa till mig. Blev idag kallad till steg 2-intervju på ett ställe i Stockholm.

Jag tog mig ut idag, tillslut, var lite bekväm hemma i underställsbrallor och tjocktröja. Men efter att ha städat ett rum och sett att mörkret kom allt närmare så gav jag mig iväg ner till hängbron. Hade hoppats att hitta en väg med dimma och lite lampor och gick över bron ner till vänster, tog en testbild men den där jäkla dimman ville inte visa sig.
Fotade bron medan himlen blev djupblå. Först från strandkanten där jag stod och sedan från undersidan.
 Blev rätt nöjd med undersidanbilden. Har en liknande från tidigare i år på andra brofästet men då var bron dessutom täckt i frost.
Gick bortåt andra hållet när mörkret lagt sig och där kunde man i alla fall ana dimman i ljuset.
 Lekte lite med lång slutartider. Igår gjorde jag en digital dubbelexponering, denna gång stod jag i bild 6 av 10 sekunder istället för samma effekt.
 Väl uppe på bron igen blev det några nya bilder på bron. Gillade ljuset borta i andra änden.
 Denna bild fick bli dagens bild för jag gillar ljuset där borta.

Inga kommentarer: