06 augusti 2006

Tror inte de minns lilla mig

Igår när jag var till frissan med Vincent (se resultatet på bilden till vänster) satt jag och bläddrade i någon skvallertidning (minns inte vilken). Helt plötsligt ser jag ett bekant ansikte Peder Dinkelspiel, han har visst blivit pappa och är tydligen gift med en av Kronprinsessan Viktorias bästa vänner (Caroline Svedin). Där ser man. När jag jobbade på Interbizz så hade jag ofta kontakt med Peter eftersom han jobbade på NordNet Securities som var vår största kund.

Peder var en supertrevlig kille, minns att jag hade rejäla förutfattade meningar när jag skulle träffa honom för första gången, visste vilken typ av familj han kom ifrån och förväntade mig en riktig snobb (ja fy på mig, jag som försöker undvika att ha fördommar). Men killen som kom upp till oss i Luleå var inte ett dugg snobbig utan riktigt trevlig. Hans brorsa (Jan) var ju lite rolig han med, ni vet han som var med i Robinson. Vilket som så funderade jag på om jag skulle skicka ett litet grattis till Peder nu när han blivit pappa, jag minns att jag fick ett grattismail från honom när jag fick Vincent. Men frågan är kommer han ihåg mig? Man vill ju inte framstå som någon knäppis :-) Så Peder om du egogooglar och hamnar här, Grattis till bebben.

Kommer han ihåg mig nummer 2. Idag sprang jag på Magnus Carlsson (ni vet fd. Barbadossångaren/Alcazarmedlemmen) och var på god väg att hälsa glatt. En gång i tiden bodde vi i Trollhättan samtidigt och lite då och då korsades våra vägar genom gemensamma bekanta och vi har väl växlat några ord. Men jag tvivlar starkt på att han vet vem jag är så jag hejdade mitt hejande. Posted by Picasa

Inga kommentarer: