24 januari 2008

Var är de stora rubrikerna?

Idag var det kaos på många parkeringar, på jobbet fick flera som stod på "fel sida" hjälpas åt med att få ut sina bilar (jag stod på rätt sida så jag behövde bara sparka bort lite snö bakom bilen och sen backa ut). På 97:an gick trafiken i 50, för längst fram låg en Volvo vars förare tyckte att 50 räckte och valde att svänga ut mot mitten varje gång någon försökte köra om. Jag hade förstått det om det vräkt ner snö och varit väldigt halt men du var det välplogat och packad snö på vägen. 70-80 hade inte varit några problem. Kom 10 minuter för sent till förskolan och skolan fastän jag startade 10 minuter tidigare än vanligt från jobbet.

Men trots detta snökaos står det inte en rad i dagens rikstidningar ;-)

2 kommentarer:

Ann sa...

Nä, för det var ju fint härnere i slaskträsk! Man förundras varje gång man lämnar Sthlm och läser tidningarna nån annanstans, och inser att det är inte bara Sthlms-upplagan som är full av Sthlm!
Det värsta som hände mig på väg till jobbet var att en bilskolebil körde i 47 genom vår förort, och sen när man väl kom upp på E4:an, så stod polisen där och nöp folk, så det fick i 87, typ. Värre kan man ha det, spec. som jag har 8 min till jobbet. :D

deeped sa...

Om du ändå är insnöad (pun almost nonintended) så kan du göra utmaningen du har hos mig :)