18 maj 2008

Jackotur

Idag blev jag så glad, hittade en skön och snygg jacka med nedsatt pris på Vila. Men jag klantade mig. Provade en jacka men den var så skrynklig så när jag skulle gå och betala tog jag en annan i samma storlek. Nu när jag kom hem och skulle visa den för sambon upptäckte jag att fodret i den ena ärmen var helt vridet så armen kommer inte ut ur ärmen. *surar* När skall jag lära mig att alltid prova det plagg jag tillslut tar med till kassan?

Så nu får jag ta mig in till Luleå i morgon för att byta jackan. Vilket påminner mig om att jag inte varit inne på Diva och påpekat att jag skall ha kontanter och inte ett tillgodokvitto för min reklamation av klänningen.

Köpte mig även en jeanshängsleklänning idag på Vila. Det är denna (Missy suspender tunic):Bild snodd från Vila

Hur kan de kalla denna för tunika? För mig skall nog en tunika täcka bysten.

Andra bloggar om:

4 kommentarer:

Anonym sa...

Om du menar Diva inne i Luleå så har de just haft sin konkursutförsäljning så det blir nog svårt att få några kontanter där, eller lösa in tillgodokvittot för den delen.

Béatrice Karjalainen sa...

Båda Divabutikerna? Trodde bara det var den med fiket som hade gått i KK. Ja ja jag överlever väl en förlust på 300 kr men sur blev jag över att få ett tillgodokvitto på en reklamation.

Anonym sa...

Just ja, det finns ju två. Vet faktiskt inte om konkursen gäller båda eller bara ena.

Béatrice Karjalainen sa...

Den inne i smedjan såg då öppen ut idg, sprang bara förbi när jag gick från Sisters till Team Sportia. Så jag kollade inte så noga.