03 juli 2013

Både för- och nackdelar att göra stressiga grejer

22:22
Där var arbetsdagen slut för idag, mer eller mindre jobbat i ett sen kl 08:00.

Lyckades försova mig i morse. Vaknade 07:58 utvilad och undrade varför. Shit Shit shit, har möte om 2 min, upp till datorn, slå igång den och mobilen som var död (därför hade den inte heller väckt mig). Han precis harkla mig så rösten funkade när kollegorna i telemötet ringde upp. De började prata om Lync och jag fick ju nästan panik, var ju för sjuttsingen naken. Puh, ha ju ingen Lync på hemmamacen. Sprang och hämtade lite underkläder och en sladd till datorn som nästan hade slut på batteri. Ett snabbt telemöte och sen blev det till att kasta sig in i bilen för att fortsätta mötet i Piteå (jag lyckades få på mig lite kläder mer eller mindre på väg till bilen). Sen satt jag i Piteå hela dagen och skrev, skrev, skrev och skrev lite till.

Åt lunchen framför datorn och tog en kort paus för middag här hemma. Sen blev det korrläsning, jag måste säga att ibland imponerar jag på mig själv, när jag har superkort om tid verkar jag vara megafokucerad, inte många stavfel, inga direkt logiska luckor i texten heller. När jag har mer tid på mig eller skriver under flera dagar så tenderar det att bli betydligt mer luddigt.Fick iväg grejerna en vända till kollegor för extra korrektur och sen iväg till kund.

Så nu är det jag pysslat med under dagen klart, det var rätt kul, jag fick göra det jag är bäst på och fick dessutom beröm av kollegorna. Så då gör det inte så mycket att jag jobbat alldeles för många timmar. Får hoppas även kunden blir nöjd. Jag vet ju själv typ 1000 grejer som jag skulle vilja ha med, bilder, längre förklaringar mm men ibland finns helt enkelt inte den tiden och jag håller på att lära mig när saker är "good enough" särskilt när det kommer till offerter.

Tar nog en långlunch som kompensation i morgon om vädret är fint. En nackdel, pga stressen satt jag och spände mig hela dagen, nackspärren som jag igår trodde var borta (efter nästan 4 v) är nu tillbaka med full kraft och en huvudvärk ovanpå det. Jippie!

Sista-minuten-arbetsuppgifter borde komma med en massagebokning till dagen efter.

Inga kommentarer: