02 juli 2013

Are these boots made for walkin'?

Idag kom mina nya vandringskängor (halvhög), Salomon Synapse Mid. Men jag vet i fan, jag är ju ingen kängmänniska, känns som jag kommer få skav där kängan slutar ovanför vristen. Sen så beställde hon på butiken hem ett par i dammodell till mig, känns jättetight över hälen. Är ju van med herrmodellen av mina Salomon Speedcross 2 men har problem med ena foten som är mindre än andra för att den då glappat lite.

Det är så svårt med skor, man vill ju gärna testgå men då kan man sen inte lämna tillbaka om de inte alls var bra och så har man lagt ut 1400 spänn på fel sko och måste börja om. Gah!!

Det borde finnas sådana där blå plasttossor man sätter över skorna när man skall gå in med dem på vissa ställen att sätta över nya skor så man kan ta dem på en testrunda ute. Kevlartossor eller så...

För att försöka provgå här hemma är inte så lätt. Är inte heller helt nöjd med att mitt "beställ hem de röda" blev dessa svart/grå/turkosa. Ett par röda hade varit betydligt roligare. Förstår inte hur det kunde bli så fel.

Tiden för att införskaffa skor börjar rinna ut, snart kommer det väl sluta med att jag tar ett par av mina redan väl slitna speedcross 2:or med mig och hoppas att sulan skall räcka i 80 mil. De ogillar asfalt och nöts ner något förskräckligt.

HJÄLP!!! Skall jag ta dem till gymmet och ställa mig på ett band och gå typ 3 mil för att se var de klämmer (fast de skulle nog inte kunna lämnas tillbaka som oanvända då heller).

Inga kommentarer: