05 juli 2013

Kom två paket från USA idag


Min Macabi skirt kom idag och den känns helt perfekt. Inte så där supersnygg direkt men så praktiskt och fickorna blev jag mycket förtjusta i. 

Det andra paketet förbryllade mig lite mer. Kunde inte komma på vad jag mer beställt från USA. Men så öppnade jag det och hittade mina Moo card mini som jag beställt. De var helt perfekta. Jag skall ha med dem på vandringen och dela ut om några jag träffar vill ha kontaktuppgifter, jag som inte finns på fejjan. Just det där med att inte finnas där har jag tänkt på en del. Känns som om alla man kommer möta kommer ha ett FB-konto och eventuellt vilja hålla kontakten sen vägen. Men en annan aktuell händelse i min gamla hemstad har precis rivit upp en traumatisk händelse, det som gör att jag skippat fejjan. Och just nu rätt glad över det trots allt. 

Förhoppningsvis kan folk tänka sig hålla kontakten på annat sätt. Synd att man inte kan ha egen adress till G+ annat än en skitlång sträng med siffror. Hade velat ha med det på kortet. 

Jag velade ett tag vad jag skulle ha på baksidan. Först gjorde jag ett collage av bilder från Boden, från favoritplatser, på familjen, katterna mm. Men sen ändrade jag mig och tog den här på Lapporten. Den är tagen på en resa med en kär vän, på en plats jag finner ro på och på ett motiv som ligger mig varmt om hjärtat. Den bilden är helt enkelt jag. Och så är den kanske lite exotiskt för de som inte kommer från snörika ställen på vårt jordklot. 

Inga kommentarer: