11 april 2014

Födelsedag #042 #blogg100

Ingen uppvaktning på morgonen men på jobbet hade några koll i alla fall, kramar från flera av herrarna på jobbet. Alltid trevligt. Bra möten och några jobbiga men på det stora hela en bra dag. Fick jobba över lite för att fixa några grejer så middagen med familjen blev sen. Vi gick på Panelen. Maten där är OK men inte mer. Min köttbit var dock perfekt. Skönt att sitta ner med familjen och äta för första gången på en evighet. Fick ett paket med en Jawbone Up 24, tack Henrik. Så nu skall det livsloggas.

När jag kom hem hittade jag blommor från svärmor och ett paket med Walkers vinägerchips från okända men gissar på J&R i Upplands Väsby. Ett kort från mormor också. Saknaden slog till.

Satte mig med datorn och började rensa bland fotona från SF, tog lite över 600 bilder och under kvällen blev det 200 som fick vara kvar för redigering. Mitt i allt rensande dök det upp ett meddelande från en vän jag inte hört av på väldigt länge. Värmde. Vi chattade en stund. Hade även en massa grattis på G+ att ta hand om.


Inga kommentarer: