22 april 2014

Pratade för fort men annars gick det bra #053 #blogg100

Idag höll jag min pilgrimsföreläsning i Hässjö församlingsgård.  Det gick riktigt bra men som vanligt pratade jag för fort och då drog jag ändå ner på takten. Är ett lite jobbigt problem jag inte vet hur jag skall komma runt riktigt. Men det är väl med övning övning och lite mer övning.

Föreläsningen var uppskattad av de 40 personer som var där, de fick även lyssna på sång och fiolspel. Extra kul att en av dem som kom var en man som skall gå med sin fru i höst. De är i förberedelsetagen nu. Man har kunnat läsa om dem i Sundsvalls tidning (dock bakom betalvägg).

Nu ligger jag i en säng på nattåget hem. Blir förhoppningsvis i alla fall 5 h sömn med lite tur. Är galet hungrig eftersom jag inte han med någon middag och på tåget fanns laktosfria matlådor och glutenfria men ingen med båda. 

Om det är någon som vill ha en pilgrimsföreläsning så hojta till. Det enda jag begär är att få resan och ett boende betalt. Nu finns ju presentationen med alla foton klar. Idag pratade jag ca 35+50 minuter totalt. Det var lite fika och sång emellan. Vi höll på i 3 h totalt. Men jag är flexibel med längden. Uppåt och neråt. Uppåt finns hur mycket som helst att ta av ;-)


Inga kommentarer: