08 april 2014

Jobb igen med en liten prischock #039 #blogg100

Tillbaka till verkligheten, jösses så tungt att kliva upp i morse. Noll ork men stor vilja att få berätta om allt nytt vi fick lära oss på konferensen. Men det var mycket att ta tag i efter en vecka borta från jobbet. Huvva huvva. Inte blir det att åka hem ikväll heller utan istället blir det att kliva på ett tåg till Kiruna för ett möte där i morgon.

Bokade mitt hotell via Via Agencia som är vårt resebokningssystem. Vi skall ju helst boka dubbelrum när vi reser så jag jämförde priserna för enkelrum och dubbelrum höll jag på att sätta teet i halsen när dubbelrumspriset kom fram. Var tvungen att skärmdumpa och skicka till min chef och dubbelkolla om det var ok att vi tog det hotellet :-)


Nu förstår man ju varför Scandic i Kiruna är extremt lönsamt. 24 mille för en natt i dubbelrum. Kan lova att jag inte vågade klicka på boka utan ringde till Via istället och det knapprades på andra sidan och så kom det ett "oj ja det var lite dyrt, jag ringer till Scandic och kollar". Vi behövde bara betala de 4 första siffrorna.

Tågresan upp gick bra, vi tog en liten kupéliknande sak i sittvagnen och kunde prata jobb och planer inför mötet. Mycket bra. Åt middag tillsammans på Scandic, fick mat utan sås för den var det visst gluten eller laktos i, fick inte veta varför de inte gav mig sås eller kunde ersätta med annan sås. Maten var väl ok men inte mer. Rummet var helt ok, riktigt stort och FACE-produkter i badrummet. Jag och kollegan låg och pratade en stund innan vi båda slocknade. Viktig dag i morgon.


Inga kommentarer: