07 januari 2015

Dag 7 - Blev med dator

Sov uruselt i natt och inte blev det bättre av att Emilian fick någon form av spel och satt och ylade ute i hallen tills jag kom ut, lyfte upp honom och gosade en stund. Knäppkisse, sådan har han inte varit sen Eduard dog. Han hittade väl inte Jasha för en gosestund.

Benet värkte efter långpromenaden och båda benen kändes stela och jag hade myrkrypningar som inte ville ge sig. Bytte väl ställning ca 1000 gånger. Så har det varit flera nätter och jag har svårt att bortse ifrån att det händer varenda gång det är fullmåneperiod.

Kom trött till jobbet och började beta av mina upphandlingar, mer eller mindre klar med 2 av 4 nu. Puh men det är de två jobbigaste kvar och de skall vara inne om en månad. Räknar med en del övertid närmsta dagarna och kanske jobb i helgen.

På lunchen gick jag och en kollega till Waldorf, först gick vi på Live men där var ena rätten glutenfri men då med laktos och svamp och den andra var laktosfri. Jag hopas verkligen att det är lite bättre de närmsta dagarna eftersom jag har ett helt häfte med lunchkuponger.

Eftersom vi ändå befann oss i Strand galleria passade jag på att gå på Grafit och jo de hade en iMac inne, en 27" Retina 5K och se på sjuttsingen den råkade följa med mig därifrån.
Men jäklar så tung den var, vilken tur att snön vräkt ner i Luleå i natt och gatorna inte var mer än nerkörda, jag kunde låta den höga lådan glida på snön medan jag höll i handtaget. Tog ett tag att få med den till jobbet.

Efter jobbet hämtade jag upp Henrik, han åkte på Dressman XL och köpte sig en ny jacka, inte lätt att hitta jackor i 4XL men vi fann en som inte var så dum alls. In på Media Markt och köpte en HDMI-kabel till Henrik innan vi fick stressa hem för jag hade lovat Herman att skjutsa honom till träningen. Medan han tränade friidrott i 1,5 timmar drog jag på mig ullstrumpor och träningsskorna och gick en kort runda. Stela ben.

När jag hade hämtat Herman igen gick jag ut i dimman bakom huset och fotade lite. Hade tänkt att åka iväg en sväng oxå men det blev lite problematiskt när kameran på stativet gjorde en stage dive rätt ner i snön. Hade råkat ställa ena stativbenet på ett snöhäng och när jag trampade på det ramlade kameran. Som tur var det mjukt i snön.

Gick in fixade lite mat och sen satte jag mig i soffan med gamla datorn och fixade funbeat, blogginlägg och redigerade bilderna. Han ju bara ta två.

Eftersom jag satt och fipplade med detta blev klockan för mycket för att packa upp nya datorn. Hmm det får bli i morgon då. Natti natti...

Inga kommentarer: