03 mars 2015

Dag 62 (#003/#blogg100) - Till värmen

04:45 ringde väckarklockan och då hade jag gått och lagt mig strax innan tolv. Han vakna 2 gånger under natten med känslan av försovning.

Åt en banan jag köpt dagen innan till frukost för snabbfrukosten på hotellet serverades i deras hemska doftmiljö. Mötte upp övriga i terminal 5 och vi gick in. Trevligt gäng. Efter ett byte i Oslo bar det av till Spanien. Jag lyckades sova hyfsat på planet en stund men satt med nacken snett så nu ont. Varmt och skönt när vi landade, ca 18 grader. Glad att jag inte åkt i dunjackan.

Bussresa till hotellet för att snabbt få i oss lite buffémat, tyvärr hade min glutenintoleransen ramlat bort någonstans så det fanns inte så mycket jag kunde äta men lyckades få i mig lite tortilla och sallad samt några små bläckfiskar. Inget man blev mätt på. Upp på rummet och försöka hitta några kläder som skulle passa både på mässan och på Opium sen. Fick bli min blåröda jacka och kjol och knallröda strumport till.

Bussresa till mässan, tog en evighet kändes det som. Hämtade ut våra brickor till mässan och till AirWatch, det senare ger oss tillgång till deras café för frukt, dryck, chips och lite sådant. Bra ställe för återsamlingar och få i sig lite energi. Tog ett tag innan jag kom igång att gå på mässan. wifi-nätet var uruselt så det var svårt att använda appen och jag lyckades inte riktigt få någon bar överblick över mässan. Valde ut området wearables samt några partners och tillverkare. Hade några timmar på mig innan det var sags att lyssna på Sanjoay Poonen från vmware/airwatch.


Skall skriva lite mer om mässan senare, kanske fyller jag på här men idag är jag så trött att jag bara inte orkar.

Efter mässan blev det en 1 timmes försening innan vi var framme på Opium. Jag hade hoppats på ordentlig mat men åter igen var det plockmat och även denna gång gluten idet mesta. Så nu är jag hungrig. Orkade sitt där i ca 1 timme innan jag tog min väska och promenerade tillbaka till hotellet, fotade dagens bild och slängde in väskan på hotellet innan jag tog en halvtimmes promenad på Las Ramblas för att få röra på mig lite. Fick i alla fall ihop en timmes promenad. Skall plotta in på karta sen för att få veta längd.


Skall försöka somna med ett gäng överförfriskade högljudda tyskar utanför fönstret. Får väl stänga igen och försöka undvika att dö av den starka doften i rummet. Fattar inte vad det är, luktar som i receptionen på Clarion ungefär. Ögon och bihålor är igensvullna och huvudvärken bankar i skallen.

Inga kommentarer: