16 april 2015

Dag 106 (#047/#blogg100) - Promenad och god mat

På jobbet gjorde jag kompetensgruppsarbete, dock inte min egen kompetensgrupp. Jag fick helt enkelt stötta andra med lite kompetens :-) Fast det jag egentligen gjorde var att agera googlingsproxy :-)

Hade en dag helt utan möten helst sjukt, gick med känslan att jag missat ett möte hela tiden.

Rektorn ringde och pratade om sambons mail. Jag får återkomma i det här ärendet, men det verkar som att de i alla fall fått sig en tankeställare på skolan och insett att de nog måste skynda på lite och göra något.

Efter jobbet tog jag en 15,19 km lång promenad med en kollega och sen åt vi middag på Uni:k på Vetenskapens hus. Jag åt en biff Rydberg som var god bortsett från att potatisen var översaltad med flingsalt, fick sitta och pilla bort. Men efterrätten som var en kokos- och limesorbet i en hallonsoppa. Fantastiskt god.

Fotade lite på promenaden och i stan. Det var en skön promenad i trevligt sällskap och sen en god middag. Rolig med sällskap när jag brukar gå själv med ljudboken som enda sällskap och sen oftast mackor till middag.
Dagens bild är från Bottenviken där den går in en liten snutt vid järnvägen.
Fotade även Savoy och regnbågsväggen på Clarionhuset. Skall försöka ta om Savoybilden när jag kan få plats bättre nu stod det för många bilar på andra sidan gatan och jag fick ingen bra vinkel.

Inga kommentarer: