02 april 2015

Dag 92 (#033/#blogg100) - Jag är hopplös

Sov alldeles för länge på morgonen och sen låg jag i sängen och läste mail och annat, sen fick jag tokbråttom. Glömde kameraväskan och fick vända om. Tänkte bara jobba till klockan 13 eller 14 om jag tog lunch men vips var jag fast i något efter lunchen och efter lunch var jag helt inne i det och vips var klockan 17 ändå. Suck! Hopplös.

Haft tokont i magen och kände det som jag var på väg att bli sjuk hela dagen dessutom. Hurven som man säger här uppe. Hämtade upp Henrik efter jobbet så då blev det ändå inget fotande på vägen hem som var plane. Vi åkte och handlade mat och sen hem. Jag höll på att somna i bilen på uppfarten. packade upp maten och gick och lade mig på sängen 30 minuter och däckade. Vaknade helt omtöcknad när klockan ringde. Gick upp och lagade spagetti och köttfärssås. Jag lyckades för en gång skull laga en köttfärssås jag själv gillade.

Sen var tanken att gå ut på promenad men hela kroppen skrek nej, jag vill inte. Så då får man ju lyssna men ett foto måste ju tas. Frågade barnen om jag kunde få fotografera någon av dem, fick ett rungande NEJ av båda två. Katterna hade gått och gömt sig. Satte mig framför datorn en stund, försökte samla lite ork och inspiration. Kikade ut och såg att dimman drivit in över sjön och ett spännande blått ljus syntes i horisonten. Tog på mig och gick ut. Hittade ett träd nere vid sjön att fotografera.
Sen var jag lat igen, gick in laddade över bilden i datorn, fick redigera bort en rad smutsfläckar (måste göra rent alla mina objektiv och sensorn i påsk). Men först skall jag sooooooova. Jösses så trött jag är. Har slöat framför TV:n ikväll utan att egentligen ha tittat. Har däremot konstaterat att det är galet mycket alkoholreklam och spelbolagsreklam på TV.

Inga kommentarer: