28 april 2015

Dag 118 (#059/#blogg100) - San Francisco till fots

Däckade rätt omgående igår men vaknade sen 03:05 och kunde inte somna om. Låg vaken 1,5 timmar, svarade på mail, chattade lite med sambon, jobbade lite innan ögonen åter gick i kors. Lyckades somna om och vaknade till några gånger innan klockan var 08:30 och väckaren ringde. Gjorde mig i ordning och träffade kollegan i lobbyn kl 9. Sen har vi varit på fötterna hela dagen, gått gata upp och ner, besökt lite olika affärer på vår lista. Båda två är lite trötta av att vara i fel tidszon så vi har rört på oss och ätit gott idag. Totalt gick vi nog 18-20 km idag, Hade lite strul med GPS-klockan, svårt att hitta satelliter så jag får gå igenom och korrigera sen. Just nu vill inte min Garminsticka funka på jobbdatorn.

På förmiddagen hade äntligen schemat till Build kommit och vi satte oss och började gå igenom vad vi skall gå på över vår lunch, alldeles för mycket intressant.

Kl 18 var det dags för svenskfesten innan Build så vi knatade dit och träffade andra svenskar och fick oss en jacka. Den kommer vara perfekt att ha på sig vid cykling i mörker.

De man pratade med är minst lika spända inför vad som kommer presenteras i morgon. Lite extra nyfiken blir man ju när vissa sessioner inte har någon titel annat än att den skall presenteras efter keynote, Vad tänker de hitta på tro. Går en del galna rykten om Andoridappar på WP sen drygt ett år tillbaka, kan det kanske bli verklighet? Kommer vi få klämma och känna på HoloLens?

Tanken var att gå vidare till Xamarins party på en bar, vi hade anmält oss för ett bra tag sedan. Men när vi kom dit var det kö på hela gatan och runt hörnet, säkert 1000 pers i kön. På twitter läste jag att det var 2000 som hade anmält sig. Inte orkade vi stå i den kön för gratid mat, dricka och en t-shirt mm.Vi valde att gå till en liten italiensk restaurang och äta och loggade ytterligare 4-5 km promenad idag. Hade inte GPS-klockan med mig så jag får plotta rutten sen.

Nu är klockan 22 och det är hög tid att krypa ner i sängen. Klockan 06:45 skall vi ses i morgon. Måste vara på Moscone center tidigt för att få plats på Keynote.

Dagen bild är från vår promenad, vi såg brandbilar överallt och de ser ut som de är från 50-60-talet. När en stod parkerad passade jag på att ta en bild.

Borde ha gått närmare.

Inga kommentarer: