29 mars 2007

Mer från Milano

Jag måste ju haft hjärnsläpp igår när jag skrev mitt inlägg. Glömde ju helt att berätta att dagen avslutades med på restaurang 3Jolie drink n' food som ägs av 2 stycken fotbollsspelare; Gennaro Gattuso och Christian Abbiati. Vi var 17 personer som åt och minglade, det var riktigt trevligt. 3Jolie hade en riktigt bisarr inredning och man kan stå och förundras bland annat av den konstiga takkronan. Maten var riktigt bra, vi åt först lite snacks vid baren, bland annat en gudomlig parmesan. Sen blev det 10 sorters anti pasti och sen valfri huvudrätt, jag tog en biffstek som jag beställde in medium och om den var medium skulle jag nog undra om den som betecknades rå ens var död. Till efterätt åt jag 4 sorters underbar god Milanesisk glass.

Dag två på mässan så valde jag att lyfta av bänken ovanför demot och plötsligt blev vårat blyga demo lite mer extrovert inte bara för att det tvingades stå där naket och besökare kunde se in i dess inre med alla kablar kors och tvärs utan det valde även att faktiskt visa upp sina fenomenala funktioner. Förvisso betedde det sig fortfarande inte helt stabilt men det slutade i alla fall att smitta av sin lust att hänga sig på mig.

Det var ungefär lika dött i montern idag som igår och mina fötter kommer hata mig en hel evighet för att jag har stått/gått upp i högklackat i 2 hela dagar med inte mer än 10-20 minuters sittande då och då. Jag har konstiga domningar i min vänstra fot, undra om de bara beror på att jag stått upp eller om jag faktiskt lider av B12-brist, det sistnämnda känns ju lite scary.

Utställningen skulle stänga kl 19. 18:30 hängde sig demot så då bestämde jag mig för att det inte var någon idé starta om det så jag började försiktigt dra ur alla kablar för att förbereda ihoppackning. Jag och 2 andra som hade hemresorna bokade ganska sent på torsdagen ville ta isär montern och packa ihop idag (så skulle vi kunna få en dag ledigt) men en av cheferna tyckte att det kunde vi väl göra i morgon istället (tacka fasiken för att han tyckte det, han var ju hembokad på morgonen) men vi valde att köra över honom och packade ihop hela montern på 1 timma och 25 minuter. Sen var det tänkt att vi skulle åka på en bra fiskrestaurang men när vi var uppdelade i 2 taxibilar verkade de komma överens i den andra bilen om att vi istället skulle äta på hotellet.

Hotellrestaurangens mat var helt underbar så det var inget dåligt val. Jag åt rökt svärdfisk till förrätt, grillad lax med grönsaker till huvudrätt och sen en gudomlig chokladkaka med päron i till efterätt.

I morgon blir det shopping och lite turistande. Nu skall jag sova.

Inga kommentarer: