18 mars 2007

Spinn för livet avklarat

I fredags var det dags för mitt pass i spinn för livet 2007. Jag var med i Aurorums lag och hade passet mellan 19 och 20.

Spinn för livet är en insamling till Barncancerföreningen Norra där man som lag anmäler sig och betalar in en valfri summa till barncancerfonden sen gäller det att hålla en spinningcykel igång under 24 timmar (varje pass är 50 minuter långt + 5 minuter utlottning av skänkta vinster och 5 minuter byte av person). I Luleå var vi 33 lag som körde. Aurorum hade skänkt 2500 kr för vårt deltagande, det var pinsamt lite, jag är säker på att vi hade fått ihop mer om vi som cyklade hade skänkt pengar ur egen ficka. Vi visste inte om hur stor summa Aurorum skulle lägga utan fick veta det när schemat kom ut i fredags. Nästa år kommer vi ha ett team Operax istället så det blir till att bearbeta de andra så de ställer upp i värsta fall får man ju ta ett par pass var. Redan nu körde flera personer ett antal pass var. Och en kille som var där körde alla 24 passen!

På lördagen var fest som startad på Cleo med underhållning och en auktion, tyvärr var underhållningen i form av buskis/revy en form som jag inte är så förtjust i. Gamla historier i sketchform känns så "rolig timmen" i skolan. Auktionen var så seg så seg och jag var så hungrig. Jag måste oxå ge Cleo en känga för deras alkoholfria välkomstdrink. Den var ljummen, smaken var bland det mest artificiella jag varit med om och i botten låg det någon form av seg sirapsliknande smakessens, blä!!! Man kan ju tycka att ett hälsoevent borde ha ett vettigt alternativ för oss som inte nyttjar alkohol.

Middagen var en buffé och den var tvärt om mot fördrinken. Massa goda sallader, grönsaker av alla de slag, helstek potatis, kycklingfilé och rostbiff med en het pepparsås. Efter middagen gick vi tillbaka till Cleo och dansade en stund men kring midnatt var jag less på den dåliga musiken och jag hade dessutom lite svårt att andas och hjärtat besvärade mig med lite dubbelslag. Så strax innan 1 var jag hemma och däckade i säng.

Idag är jag hur seg som helst och vill bara soooova.

Andra bloggar om: , ,

Inga kommentarer: