19 juni 2008

Helvetes jävla skit

Någon som vet om det går att få tag på startbiljetter till Fjällräven Classic fastän de stängt för anmälningarna nu, Tänkte om det finns folk som anmält sig men inte tänker gå. Skulle anmäla mig häromdagen när det fanns platser kvar men blev avbruten av barnen. Nu kom jag på det igen och surfade in och möttes av budskapet att anmälan var stäng för alla utom de som har kod.

Fan fan fan. Jag som hade tänkt avsluta min ledighet med några dagar på classicen och verkligen sett fram emot det men vågade inte anmäla mig tidigt då min fot har varit trasig och jag inte visste om den skulle hinna läka. Men ett tar dagars långa dagsturer på e4:an på Cypern i förra veckan visade att foten är i finfin form.

Så om någon får nys på att någon vill sälja så hojta gärna till för här finns en som just nu förbannar sina barn och sin egen glömska.

Annars får jag väl hitta någon annanstans att vandra i några dagar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så här på raken vet jag ingen, som kan avstå. Själv är jag inte heller anmäld och har heller inte tänkt. Men hör jag någon av mina fjällvandrarvänner som ångrat sig, så skall jag tänka på dig.

Trevlig midsommar, Béatrice.

Anonym sa...

Om du vill gå, kan jag inte tänka mig att det ska vara några problem över huvud taget att få tag på biljett. Det brukar vara likadant på alla lopp som får full anmälan, typ Vasaloppet, Vättern runt och Stockholm marathon. När den stora dagen närmar sig, är det många som inser att de inte är tillräckligt förberedda, eller som skadat sig, eller som fått förhinder eller kanske bara är förkylda. Håll bara koll på andrahandsmarknaden på i första hand Fjällrävens hemsida.

Själv är jag dock lite skeptisk till att betala så dyra pengar för att gå mellan Nikka och Abisko, tillsammans med kanske 1 000 andra? Vill man verkligen tävla finns det mer lämpliga utmaningar.

Lycka till
/Krister

Béatrice Karjalainen sa...

Har fått tag på biljett nu.

Krister: Jag är inte så där jättefjällvan ännu, ser det mer som ett "träningsläger" och med lite extra press i och med tävlingsmomentet. Så småningom kommer det bli fler egenturer och kanske andra sorters tävlingar men först måste jag få lite mer fjällvana i benen och framför allt lära mig hantera tält, mat och sådant ute i det fria.

Anmälningsavgiften blir den lilla delen nu (1000 kr) till det tillkommer transport (inte så mycket dock eftersom jag bor så pass nära), tält, sovsäck, kök och lite annat småkrafs som behövs. Borde även köpa mig ett par bra skor att gå in.