09 mars 2010

Hyvlade kortet

blackdiamondSprang in på Hägglunds under lunchen, kom därifrån med en Black Diamond  RPM 26l, 2 par ullstrumpor och ett par damasker. Nu känns det som jag har det mesta inför resan. Hoppas bara jag får ner det jag vill i ryggan. Måste nog provpacka ikväll. Känns som om det är bra att få plats med köket, ett ligunderlag och lite ombyte kläder samt mat.

Men den känns väldigt rymlig i alla fall. Det enda jag egentligen saknar är ett bättre höftbälte. Älskar det som är på min Haglöf Airbac 20, sitter skönt och 2 rymliga fickor för ex. kamera. På den här är det mer bara en rem för att säcken inte skall dingla på ryggen. Airbacen är dock för trång för den här typen av dagsturer men här hemma är den perfekt för att gå ut i skogen och ta en fika. Såg att Haglöf släppt nya säckar med Airbacsystemet och med det bältet synd bara att de är dubbelt så dyra som denna.

Jag kommer vara färgglad. Grön buff, gul rygga, röda damasker och ena paret skidvantar är blå :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Sådan ryggsäck har jag med! Faktiskt riktigt bra..! Har sprungit till jobbet med den ett par gånger. Jag har haft i en 6 kilo men man får se till att komprimera bra. Dessutom funkar inte höftbältet till löpning. Jag satt dit en till bröstrem, det funkar bättre, även till vandring..