08 mars 2010

Måste nog gå upp en kvart tidigare eller så

Idag kom mitt Buzzadorpaket (samma som Hedgehog-sara bloggade om likaså åsiktskanonen) med antirynkkrämer, jaha då är man officiellt gammal då när man godkänns som testperson för antirynkkräm. Måste säga att förpackningen Marias Skönhet fick var mycket roligare.

iPhone 014

Paketet innehöll:

  • L’Oréal Youth Code Rejuvenating Anti-Wrinkle CONCENTRATE
  • L’Oréal Youth Code Rejuvenating Anti-Wrinkle EYE Care
  • L’Oréal Youth Code Rejuvenating Anti-Wrinkle DAY Care
  • 15 provförpackningar av DAY Care så hojta till om du vill prova.
  • Buzzadorhäfte om produkten om buzzning.

Min första tanke är att det är snygga förpackningar trots allt det rosa och jag gillar glasburkar som det är för EYE och DAY även om den tub som CONCETRATE är i känns mer hygienisk. Borde köpa mig nya plastspatlar att ha till krämerna.

Alla förpackningar innehöll en instruktionsbroschyr, något som retade mig med den var att de i denna räknar upp krämerna och deras användning men i fel ordning, de börjar med DAY, sen EYE och slutligen CONCETRATE de skall ju appliceras i omvänd ordning.

Och logiken i namnen? EYE talar om att den skall vara vid ögonen, CONCENTRATE går också att härleda men DAY för en kräm man även skall använda på natten?

iPhone 018Jag är van vid tvätt och sen en enkel hudkräm från apoteket på dagtid nu skall jag först leta fram extra tydliga rynkor kring ögon och mun men där har jag inga. Mina rynkor är i pannan och bekymmersrynkor mellan ögonbrynen, undra om det funkar på dem också eller om det bara är på fina linjer i ögonvrårna och runt munnen. Återstår att se. Sen skall ögonen få sitt av ögonkrämen och slutligen skall hela ansiktet smörjas in med dagkrämen. Sen skall hela proceduren upprepas på kvällen.

Jag som egentligen inte tycker jag har speciellt rynkig hud men däremot väldigt torr hud så här på vintern.

Mitt första intryck så här första kvällen är, oj jag är mjuk som en babyrumpa i ansiktet och samtidigt lite så där sidenmatt, till och med på mina riktigt torra områden vilket jag gillar. Dessutom luktar produkten gott, friskt.

Vi får väl se om de har önskad effekt, det påstås att efter en dag skall huden vara återfuktad och kännas utslätad och uppfriskad, efter en vecka skall hudtonen vara strålande och ansiksdragen ser mer vilande ut och rynkorna har reducerats, efter en månad är rynkor och påsar under ögonen synligt reducerade och hudtonen är full av lyster.

iPhone 017För att ha något att jämföra med har ni här en bild, den osminkade sanningen (vågade Sara så vågar väl jag). Inget jag kommer använda som avatar någonsin. Taget direkt efter 1,2 mils promenad nu sent på kvällen. Ser dock att den blev lite utfrätt i pannan vilket inte var så bra. Får försöka hitta annan plats att fota på.

  

Skall försöka ta ett liknande kort uppe till fjälls om en vecka, krämerna får helt enkelt följa med dit en vecka så testet funkar.

Nyfiken på att bli Buzzador, gå med och testa, just nu söker de speciellt efter gravida och småbarnsföräldrar. Varför inte registrera dig och testa och samtidigt skänka lite rekryteringspoäng till mig :-)

Kommer även twittra med taggarna #Buzzador #YC

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 kommentarer:

Sara sa...

underbart - nu kan vi se vem som loosar mest rynkor ;)

Åse sa...

Det var länge sen jag fick testa något "riktigt" från Buzzador... Jag har fått ngt erbjudande om bodylotion men det kom jag inte med i. Innan det var det Lovefilm och det var väl iofs toppen, men jag tittar sälla på film så...

Häftig förpackning hon Maria fick. :)

Kimmi sa...

Ååååh jag tycker cremen är underbar. Ger klart mer lyster åt huden och den luktar sååå gott. Nu återstår det bara att se om rynkorna blir färre också. :-)

Anonym sa...

jaha, den kampanjen hade ju jag behövt vara med i :) Har ju tyvärr en massa otrevliga rynkor...
Det duggar ju inte tätt mellan kampanjer för min del och den sista blev jag inte uttagen till heller.
/Magda