04 juni 2011

Dagens tips från coachen

När du är ute och cyklar i full fart kör inte på en sten eller liten kvist så att du skickas rakt ner i ett stort dike med cykeln över dig. Inte så kul att kravla sig upp och vända cykeln hemåt dyngblöt och bara få halva cykelrundan genomförd. Men det var förvånansvärt varmt i diket, trodde jag skulle bli totalt nerkyld men icke.

Strax efter uppkravlandet kom 2 killar cyklande från andra hållet och hojtade åt mig att jag cyklade åt fel håll att jag borde haka på dem istället. Var inte riktigt läge för det idag. Vilken tur att de inte dök upp någon minut tidigare när jag låg i diket och försökte komma upp. De hade ju fått sig ett skratt i alla fall men jag hade nog dykt ner och dött av skam.

Så kom ihåg håll ögonen på vägen i närheten av diken så ni inte blir avkastade. Ett annat bra tips är att se till att ha kedjeskydd. Mitt ben är inte vackert efter närkontakt med växelkransarna.


Det som gör mest ont är dock att iPhonen verkar ha blivit blöt. Den fortsatte snällt att spela upp min ljudbok och jag kollade till den där den låg i ryggan. Verkade inte vara så blöt, visitkorten som låg i samma ficka var helt torra. Men så plötsligt en kvart senare lade den av. Och nu vill den sig inte riktigt alls.Laddar snällt i laddaren och funkade sporadiskt ett tag men sen lade skärmens touchigenkänning av. Så nu ligger den i en påse med ris, vi får hoppas det kan dra ur fukten. Annars blir det väl till att nyttja drulleförsäkringen som jag annars alltid glömmer bort att jag har. Men de har väl jordens avskrivning på telefoner och jättehög självrisk kan jag tänka mig. Vi får se. Jag vill ju helst ha en ny 3GS, vill inte så fumlig som jag är ha en 4:a med glas både bak och fram.

Just nu är jag inte nåbar på vanliga mobilnumret så ni får ringa på jobbnumret 070-3722079, skall försöka vidarekoppla vanliga dit med SMS:en vidareskickas ju inte. I värsta fall får jag leta fram någon gammal härkmobil ett tag. Men det mesta har åkt på skroten.

Inga kommentarer: