11 juli 2013

Suck! Vilken klant jag är!

Beställde grejer från England och uppgav jobbadressen som leveransadress. Någonstans på vägen i min order glömde jag skriva företagsnamnet eller så ramlade det bort.

Detta gör att det nu på paketet står Béatrice Karjalainen, Robetsviksgatan 6B och det betyder att Posten inte får lämna ut varken paket eller avi i vår brevlåda och paketet går inte att spåra på något vis utan ett id enligt kundtjänsten på Posten. Nu får vi hoppas att Purple Turtle som skickade grejerna har ett id åt mig annars kommer paketet gå tillbaka till dem. Skulle de glömt att skriva avsändare på paketet hamnar det hos Post- och Telestyrelsen och då kan man efterlysa det där (det vore ju betydligt smidigare).

Ringde även till Aurorakiosken här i stan som är vårt närmaste utlämningsställe, paketet hamnar ju mest troligt hos dem, de skulle hålla utkik efter det. Avin som de skickar mig kommer inte komma till mig (posten får som sagt inte dela ut den). De trodde dock att paketet inte skulle vara framme ännu, tar tydligen mer än en vecka från England just nu.

Mest rimligt vore ju om posten då tog lappen som de inte fick dela ut, slå upp telefonnumret till personen som står som mottagare och ringa och säga att man har ett paket att hämta alternativt kolla om man har en annan adress. Kanske svårt om man heter Anna Andersson men nu är jag ju ensam om mitt namn.

Skall sluta beställa grejer till jobbet, men nu var det befogat för det var fler här som skall ha det som är i paketet.

Inga kommentarer: