04 maj 2006

Jobbpanik!!!

I morgon är det tänkt att lådan med vårt demo skall skeppas (säger man så även när det skall flyga?) iväg till Hong Kong så att det hinner fram innan mässan, det skall studsa i Stockholm först (men jag hoppas verkligen inte det studsar på samma fysiska sätt som demot gjorde en gång det skulle till Italien, resultatet blev ett hål i lådan).

Till saken här att jag ALDRIG kört vårt demo och tanken var att jag skulle öva under ca 1 vecka, under denna vecka som har gått nu har nätaggregatet gått i ena servern 2 ggr, vår Red Hat Linuxburk tycker att den skall boota med olika kärnor beroende på vilket nätagg som sitter i (vi har inte sett något annat samband), IP-telefonerna har levt ett eget liv, laptopen har "blåskärmat", routingtabeller har jävlats mm mm. Idag kl 18:30 verkade alla fysiska burkar vara uppe och snurra och vilja prata med varandra så jag kunde sätta igång och öva men vad faan då är inte programvaran konfigureraad på rätt sätt eller så är det jag som inte fattar, var bara att åka hem istället för att ha en helkväll på jobbet. GAH!!!

Dessutom känner jag mig aningen osäker på saker som "Operax provisioneringsprinciper" och gnällde av mig lite för nogge via ICQ men det skulle jag inte gjort för istället för att lugna mig fick jag tillbaka:
provisioneringsprinciper... moahhahahahah... lycka till

Han kan då konsten att få mig aningen mer nervös :-/

Inga kommentarer: