16 mars 2013

Trött trött #053 #blogg100

Idag är jag ofantligt trött, det blev inte 2 spinningpass i Spinn för livet  i natt trots allt, det blev 3 pass kl 02-05 pga att han som skulle lösa av mig både försov sig och inte hittade till gymmet. Så sjukt jobbigt, jag som inte ens gillar spinning. Matade just in passen i funbeat och det märks att jag inte var på topp när jag körde, träning mitt i natten är nog inte det mest effektiva direkt. Måste berömma spinninginstruktören vi hade på passet 03-04 och 04-05 (han cyklade sedan för vårt lag 05-06), Tomas Jonsson, riktigt bra instruktör och rätt ok musik dessutom.

Idag var det tänkt att jag skulle köra ett pass kl 15-16 men jag var sugen att gå på rollerderbymatchen så jag ringde helt enkelt han som missade i natt och frågade om han kunde ta mitt pass och det kunde han.

Så jag kunde åka och se LRD Slaughters Daughters ta sig an RSRD The Royal Army och det var kul, det var en jämn match där hemmalaget tillslut gick segrande ur matchen. Kul och ett stort grattis!

Nu är klockan snart 21 och jag tänker släcka lampan och sova, Henrik har en polare här, de dricker öl och lyssnar på hårdrock men de verkar än så länge hålla sig städade så jag skall nog kunna somna utan problem. Hoppas kunna sova bättre än i morse när jag kom hem, sov uruselt mellan ca kl 6:30 och 10:45 då jag gav upp.

I morgon jobb jobb jobb och fika, misslyckades ju med fika idag.

Natti natti!

Inga kommentarer: