29 mars 2013

Trötthetskoma #066

Gick och lade mig hyfsat i tid igår och idag var det tänkt att jag skulle sova ut ordentligt. Men jag tror kroppen är uppe i varv för jag vaknade tidigare än vanlig arbetsdag och sen låg jag och vred mig i sängen ett par timmar innan jag alldeles groggy masade mig upp.

Ont i ett öra, ont i magen och lite småyr. Trött Trött Trött. Efter att ha varit iväg en sväng och fikat på Ruter Retro med Herman och hämtat Vincent hos en kompis så somnade jag en timme på sängen, vaknade om möjligt ännu tröttare och mer ont i kroppen.

Har inte tid att bli sjuk!

I morgon vill barnen åka och bada på Pite Havsbads äventyrsbad för där har de aldrig varit. Vi pratade om att boka boende och kvällshowen också men The Wedding kändes inte så där jättespännande för barnen även om 2240 kr inte är tokdyrt så skulle det gräva ett rätt stort hål i min ansträngda plånbok så jag tror nog vi far hem efter badet, lagar oss en god middag och myser istället. Tänkte först överraska barnen med en isbrytartur i morgon innan badet men såg nu att den måste ju förhandsbokas senast kl 17 på fredagen, det hade jag ju missat. Synd.

Hoppas bara skruttkroppen mår bättre i morgon så jag orkar. Om nu barnen får bada utan att jag oxå badar (mens och överkänslig mot klor gör att jag gärna avstår), de har 12-årsgräns för ensamma barn. Frågan är om jag måste vara precis bredvid dem hela tiden eller inte.

Inga kommentarer: