20 augusti 2009

Jag vågade!

Idag var det första obligatoriska träningspasset med jobbet. Vi grupptränar med instruktör för att stärka axlar, nacke och rygg. På schemat stod idag klättring på vägg. Jag som är väldigt höjdrädd oroade mig en del innan. väggen var 11 meter hög och det var långt dit upp. Men jag gav mig attan på att jag i alla fall kulle göra mitt bästa. De andra pushade mig lite extra, när de hörde mig få lätt panik för att det var högt så pratade de med mig och tipsade om var jag skulle sätta fötterna och plötsligt var jag uppe på 11 meter på enklaste leden. Oj så stolt jag blev. sen provade jag lite svårare väggar och svårare leder och det var riktigt kul att klättra även om alla naglar fick sig en rejäl grovfilning och mina fötter höll på att dö i klätterskorna.

Sista klättringen var jobbigast, då var armarna rätt trötta och halvvägs upp på en vägg dog vänsterarmen, den orkade inte en sekund till men vägrade släppa greppet jag höll i så jag fick klättra upp lite till för att haka ur handen. Läbbigt.

Camilla Hansson på jobbet var snäll och fotade min första klättring.

Här är lite bilder i ett Picasaalbum:

3 kommentarer:

zzeezz sa...

Inta illa.
Hoppas du får mersmak det är riktigt roligt att klättra.
Det heter rep inte lina & säkringsman inte passare.
Men sånt kommer senare...

Béatrice Karjalainen sa...

@zzeezz När jag skrev hade jag total afasi, inte ett ord ville ramla ut ur huvudet. Visste att lina var fel men kom liksom inte på synonymen.

Jeanette sa...

Bra gjort!