09 augusti 2009

Snabb uppdatering från Abisko och Fjällräven Classic 2009

Gick i mål igår 21:53 dvs efter 36 timmar och 53 minuter. Betydligt snabbare än vad jag trodde. Hade jag vetat att jag skulle gå så snabbt hade jag tagit mindre stuff i ryggan och burit lättare. Kunde nog ha skipat en hel del med tanke på hur varmt det var, hur lite jag stannade osv. Men men man vet ju aldrig innan. Dock hade jag lite väl mycket onödigt i ryggsäcken.

Blir intressant att se vilken plats jag slutar på. Förra året var det kring 500 av 1500 startande. Just nu skvalpar jag omkring runt plats 205 men än så länge finns det folk på banan som kan vara i mål före mig. Sista startgruppen var kl 19 igår vilket betyder att efter kl 07:53 i morgon bitti kommer alla in efter mig.

Men det är ju ingen tävling ;-)

5 kommentarer:

Peter Parnes sa...

Nä det är ju ingen tävling så varför ta tid överhuvudtaget????? Jag tycker du borde göra om den turen och försöka gå så långsamt som möjligt. Kommer du fram på under 6 dagar har du misslyckats! Stressa av i fjällen!!!

Eller så kanske man borde säga Grattis!!!! ;)

Béatrice Karjalainen sa...

Över 6 dagar så har man ju inte kommit in för att få en medalj och alla älskar ju "shiny stuff".

Men nästa år skall jag ju tydligen ha med mig bromsklossen G ;-)

Eller så är jag funktionär.

Nell med gänget sa...

Toppen, låter som en härligt tur trots för mycket packning. Trodde du fick med dig G ändå...
Hade jag inte haft Tysklandsresan bokad just de dagarna hade jag god lust att hänga med om nu ingen tog G:s plats. Men istället så vräkte jag mig i solstolen, i poolerna, svischade i rutchkanorna, bastade och åt gott i flera dagar :-)
Har precis kommit hem från Skavsta och packat upp tvätt. Strul med flyg, strul med barn och en massa, jag kommer berätta mer i dagboken och så hörs vi säkert av ;-) Vet hur det är att packa för mycket och så shoppade vi loss men hade turen att slippa betala övervikten. Vi hade gott klarat oss med ett par linnen var, ett par shorts till killarna och en kjol var till tjejerna samt underkläder. Tillbringade mesta tiden i bikini, baddräkt och badbyxor men även utan ;-)

Natti natti.

Pitepärlan sa...

Grattis Bea!
Du bli snabbare och snabbare :-) eller?
Jag och kompisen gick för första gången och tiden blev 99:40:17, vi var väldigt nöjda, hade planerat för 5 dagar :-).
Missade silver med 3:40:17...men det är ju ingen tävling *ASG* man blir som tokig.
Vi startade i grupp 3, och det var jäkligt varmt första dagen, resorben gick åt :-)

Syns vi på PUSS?
Kram Charina

Béatrice Karjalainen sa...

@Pitepärlan Nä tyvärr kommer jag inte på PUSS, hinner helt enkelt inte.

Jo jag var snabbare i år än förra året då blev det 52:34 som tid. ni fick ju en bra tid för att ha planerat 5 dagar. Det är ett gemytligt lopp och så skönt att alla får gå i sin egen takt, men sen är det ju lite kul att pressa kroppen och se vad man orkar. Skojare du om värmen, höll på att smälta bort. Mina resorb råkade bli kvar i Kiruna så jag fick av en snäll kvinna i Singi annars hade jag nog dött. Stupade raklång innan Singi dock pga kramp och slog sönder mig lite. Men mer om det i reseberättelsen som kommer senare. Skriver just nu.