07 maj 2012

I natt jag drömde...

I natt drömde jag att jag fick en sponsor, någon som stod för resor till tävlingar mot att jag bar deras logga på mina kläder och att jag bloggade om mina tävlingar, precis som jag redan gör, fast hos dem. De skulle dessutom stå för resa ner till Spanien för att jag skulle kunna gå en av El camino de Santiago de Compostela lederna, den från franska gränsen till Santiago de Compostela (Franska leden eller Norra leden) ca 80 mil fast egentligen skulle jag vilja starta i Lyon och gå de 160 milen (Jakobsleden).

Det är ett stort problem att bo upp i norra Sverige om man vill tävla i ultradistanser/vandra långt, det är så jäkla långt till allt (förutom de norra svenska fjällen då) och jag har helt enkelt inte råd att åka på flera av de tävlingar jag skulle vilja köra på ett år. Lapland ultra ligger på ett lagom avstånd, jag kan enkelt köra de 20 milen dit (helt sjukt det är bara dubbla sträckan jag går i tävlingen).

Men utöver den är det långt till det mesta. Och för att hinna och inte behöva ta ledigt från jobbet är det flyg som gäller och det kostar ju en hel del :-(

Men i natt fick jag vara lycklig en liten stund, verkligen drömma om att få köra Skövde Ultrafestival, Havsbadsloppet, Karlstads 6-timmars, 6-timmars Borås eller något av de andra roliga ultralopp som går i Sverige under säsongen (de utländska kan jag ju knappt ens drömma om) men det får förbli en dröm min plånbok tillåter inte både att försöka ta mig till Spanien nästa år och göra roliga tävlingar i år. Ibland funderar jag på att försöka sätta upp ett crowdfundingprojekt men vem sjutton skulle sponsra mig och vad skall jag ge i utbyte?

Någon gång skall jag klara en Trans Scandia också men dit måste jag kvalificera mig först men drömma kan man ju.

Inga kommentarer: