25 maj 2012

Idag är det Vårruset

Vaknade och kände efter i foten, fortfarande inte helt ok efter mina 3 mil i lördags då jag sprang till Café Rävasten, fikade och sprang hem igen. Fick ont på mitten precis bakom främre trampdynan. Känns som jag tryckt ihop något, inte helt osannolikt sprang, dum som jag är, i mina Nike Free som inte är de mest väldämpade skorna jag har (men mina absoluta favoriter så otroligt sköna).

Idag blir det att springa i dämpad sko, får känna efter första biten hur det känns, gör det ont går jag runt (vilket i och för sig kommer kännas helt meningslöst) men annars skall jag försöka pressa mig själv så gott det går. Under 30 minuter skall jag väl komma i alla fall. Jag är ju inget fartvindunder direkt. Lite tråkigt är det ju när man springer Vårruset ensam, då är hela grejen mest för att få lite adrenalin som extra skjuts på 5 km (om de nu lyckas ha en 5 km-bana i år det har det ju hittills aldrig varit) för sen är det bara att knata därifrån i sin ensamhet medan de som springer i lag packar upp sina påsar med mat och fikar. För av någon anledning är det sociala en betydande del av ett "tjejlopp", prestationen är underordnad då ingen vet banans längd och ingen tid tas.

Fan fan fan, insåg just att mina hörlurar till telefonen ligger kvar hemma, det blir till att göra som vanligt inför ett lopp, gå och köpa nya lurar. Att jag aldrig lär mig. Glömde även ta med säkerhetsnålar så även det måste införskaffas. Fattar inte varför de inte kan skicka med det i kuvertet, många öppnar ju inte kuvertet förrän på plats. Tur jag öppnade upp kuvertet på jobbet för att ta ett foto till inlägget.

Inga kommentarer: