05 februari 2014

Har inte alla en Bondbrudsaftonklänning i garderoben?

I morgon är det kick-off med 007 Bond-tema. Synd att de lande till 007 annars hade jag ju kunnat tänka Bond som i Bonde :-)

Som jag skrivit om i bloggen så har jag typ jobbat halvt ihjäl mig sista veckorna så att fundera ut/hyra/köpa/låna en passande evening dress (fast det står suite and dress undra om man måste ha båda) till middagen. Jag gillar ju annars att gå all in på temafester. Men som sagt att hitta något har varit så lågt ner på priolistan att jag inte ens tänkt på det förrän idag. Panik. Rotade i min garderob som typ består av jeans och toppar, en och en annan kortkort kjol i typ ull som inte alla är lämpliga. 

Jag har en klänning som i alla fall är 60-talsinspirerad även om den är blommig och tok för lång för att vara från 60-talet. Den kanske får duga med en aftonväska (läs förvaring av spegel med gadget och en pickadoll). Helst hade jag velat ha några höga stövlar eller stilettklackar till men det har jag inte. 


Alternativet är ju att gå på något helt annat. Finns en affisch från Bond 

Kolla en magdansös, jag har ju faktiskt en magdansdräkt om än inte så där avslöjande. Hmm undra var den är. Hittade i alla fall en gammal bild från 2006. 

Byxorna är öppna i sidorna med klirrande mynt längst sömmen. De är i typ haremsmodell syns lite dåligt här. 

Annars har jag ju en magdanskjol oxå:

Men jag kan nog aldrig få till det där stora håret hon har och den där välformade magen. 

Killarna har det lite lättare. En kostym har väl alla?

Tur är väl att jag bara skall äta med kollegorna för sen måste jag jobba. 

Det finns då webbsidor för allt http://m.jamesbondwiki.com/page/Bond+Girl+Evening+Gowns

Inga kommentarer: