15 februari 2014

Lite fika, jobb, rollerderby och sen risotto

Fikade med Anders en sväng på Friends innan jag gick till jobbet. Lyckades få en räkmacka utan ett ton majonnäs. Tyvärr hade de dock micrat det glutenfria brödet så det var segare än tuggummi. 

Jobbade idag fast chefen förbjudit mig. Men på helgen är det lugnt och skönt. Får massor gjort. Satt dock bara 2 timmar. Tyvärr så stämde inte instruktioner jag fått så jag kom inte i mål med det jag skulle. Håller på att bli galen på den här grejen. Har ägnat mer tid till att försöka få en sak genomförd än vad det hade tagit mig att göra det själv från början. Så bra går det med mina försök att jobba mindre att släppa vissa grejer och lita på att andra genomför det. Den duktiga flickan som bor i mig mår inte heller bra. Så nu är jag extra stressad. Men försöker hålla ihop. Jobba på helgen är inte roligt men jag känner att det värsta i stressväg lägger sig lite. 

Hade lovat att kolla på Rollerderby med Johanna så därför släppte jag jobbet. Annars hade jag nog suttit flera timmar till. Försökte fota med kameran men tror typ ett foto blev bra. Gav upp. Här är en mobilbild. 

Efter matchen gick vi på Uni:k på Vetenskapens hus med Mattias och Anders. På menyn fanns tre grejer som inte lät något gott. Gissa vilka tre grejer som var det enda jag kunde äta. Provade mig på att beställa en risotto. Det har jag inte ätit sen jag var i Italien när jag var 12 den gången blev jag svårt magsjuk efteråt. Minns att det inte var gott heller. Det stämde den här gången också. Ris är menlöst och bara för att man blandar i en massa fet ost blir det inte godare. Var alldeles för fett och salt så nu mår jag bara illa. 

De andras mat såg god ut och de som smakade på min risotto gillade den. Men risotto passar inte mig. 

Hade hoppats på att RD-gänget skulle meddela att de skulle gå ut efteråt men de sa inget och ner på golvet för att prata med dem fick vi inte gå så jag for hem istället efter maten. Hade velat få lite tid att umgås med en halvt förlorad vän, hade även hoppats på att en jag knappt ens sett på ett år skulle vara där men icke. 

Funderar på om jag skall sova eller se på Sherlock Holmes. Det blir nog att sova, känner mig nere och då brukar sova vara en god idé. 

I morgon skall jag jobba på Gruvberget 11-15 så kom gärna och fika. Förra veckan hade det varit en gäst där uppe en kvart innan stängning. Hoppas på lite mer folk i morgon men i det här skitvädret är jag tveksam. 

Inga kommentarer: