16 maj 2007

Dagsstatus

Trött, tröttare, tröttast vet inte vem av mina personligheter som har vilken trötthetsgrad men sova vill de nog alla tre så barnen sätts framför en film och nu skall jag däcka i sängen 1 timme.

Var på läkarbesöket i morse, en mycket trevlig och empatisk läkare fick jag. man träffar dem tyvärr inte så ofta. Men min undersökning får dröja till sommaren då utrustningen inte finns på sjukhuset utan den håller på att köpas in, läs upphandling som drar ut på tiden. Mitt Hb var normalt och depåerna hade fyllts på lite. Det indikerar att jag eventuellt har periodiska blödningar i tunntarmen men det lät inte på honom som han trodde det skulle vara det heller. Så mest troligtvis är jag ett sådant där fall där de inte kan diagnostisera orsaken till anemin. Men jag tror ändå att förra läkarens kommentar om att min träning förbrukar mer järn än vad som är "normalt" känns ganska trovärdig eftersom värdena är hyfsade nu när jag vilat så länge. Eller är det så att träningen på något sätt orsakar att eventuella missbildningar odl. i tarmen spricker och blöder?

Nä nu skall jag sova, sen blir det inköp av en present till en av Vincents kompisar som fyller 6 år i morgon och en inflyttningspresent till en kompis som har inflyttningsfest ikväll.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Andra bloggar om: ,

Inga kommentarer: