15 maj 2007

Tömmer ur skallen

Åh jag känner mig som en dålig bloggare, skriver inget och har inte betat av mina favoritbloggar på 3 dagar. Först stressen innan kalasen och sen huvudvärken efter dem höll mig så gott som konstant borta från datorn. På jobbet hade jag haft tid att blogga idag men inte ett endaste ämne dök upp i huvudet.

Tyckte det var lite konstigt att jag inte fått några instruktioner inför undersöknigen på onsdag på sjukhuset. Så jag ringde dem och hade jag läst ordentligt på mitt papper hade jag sett att det står "LÄKARBESÖK". Vad fan jag har alltså gått 3 månader och väntat på att få träffa en ny läkare, skall jag sen få vänta 3 månader till på själva undersökningen. Håll tummarna för att det inte är så att vårt kära landsting fuskar med vårdkön på detta sätt. har absolut ingen lust att ha livet på hold ett tag till i väntan på detta. Idag stack jag iväg och tränade, under 2 månaders tid har jag tränat extremt sporadiskt och de tre senaste veckorna har det blivit typ inget alls mer än en långpromenad. Jag hade träningsabstinens modell värre än värst. Så det fick bli ett Bodycombat + Bodybalancepass idag. Nu känns det lite bättre. I morgon skall jag klämma in ett PSI-pass oxå. Jag skiter i vad läkaren sa om att ta det lugnt, jag klättrar ju på väggarna.

Idag skickade jag iväg mitt pass med rekommenderat och med utdelning för att det förhoppningsvis skall hinna fram till Stockholmskontoret i morgon så att en av de som jobbar där kan ta passet till Kinesiska ambassaden. Innan jag kunde skicka iväg ansökan var jag tvungen att gå till fotografen och ta ett foto. Alltså jag och sitta still, se in i kameran och vänta vänta vänta innan det säger klick fungerar bara inte. Mina ögon blir totalt döda. Men men kineserna på ambassaden får sig väl ett skratt i alla fall :-)

Nu skall jag nog ta och krypa till sängs. Får ta och läsa ikapp mina favoritbloggar i morgon eller nåt. Men först lite ord om statistik. Kikade i Google Analytics vilka sökord de tycker jag borde ta med om jag skall annonsera om bloggen:
beas tankar karma
gneis
beatrice karjalainen
bröst

Av dem så är det väl mitt namn som representera bloggen i stort.

Top 5 på var folk kommer ifrån senaste veckan ser ut så här:
1.
google
426
388 10%
0.00%
0.00% 0%
2.
(direct)
276
285 -3%
0.00%
0.00% 0%
3.
bloggar.se
274
194 41%
0.00%
0.00% 0%
4.
alltforforaldrar.se
43
30 43%
0.00%
0.00% 0%
5.
sexornot.blogspot.com
41
60 -32%
0.00%
0.00% 0%

Många trillar in via google, de flesta letar inte efter något som min blogg passar in på. Någon från Sydskåne söker minst en gång om dagen på mitt namn, är det du syrran? Har hyfsat många unika besökare som kommer hit direkt, förvånade faktiskt (ja jag vet att det finns bloggare som ligger på flera tusen om dagen men de skriver aningen mer seriöst och marknadsför sig mer aggressivt, det är inte så många dagbokssvammelbloggar som hamnar i den kategorin eller?) . Nästan lika många kommer via taggarna på bloggar.se och min signaturlänk på alltforforaldrar.se genererar oxå en del träffar. sexornot.blogspot.com verkar vara en väldigt välbesökt blogg, många från mellanösternländer kommer in den vägen vilket är lite lustigt.

Lite mer nedslående är att bounce rate ligger 79.12% dvs det är inte speciellt många som tar sig längre än till sidan de landade på. Förvisso är det ju så att startsidan visar ganska många blogginlägg så folk behöver ju inte klicka speciellt mycket om de kom in den vägen. Och de som letade efter exempelvis "bild på kuk" "hur länge kan en paj stå i kylen", "om mig segla" och liknande förstår jag om de inte gör annat än trycker på backknappen för här hittar de knappast det de letade efter.

I morgon lovar jag försöka mig på lite mer seriöst bloggande :-) kan ingen politiker eller företag göra något korkat uttalande så jag har något att babbla kring? Fast jag har en idé i huvudet som kanske lyckas komma ut i morgon, vem vet. Fast de gånger jag skriver något jag klurat på i dagar brukar jag inte få någon respons alls så det är ju inget bråttom.

Förresten jag kanske kan börja plåga er med viktrapporter igen för nu skall 2-4 kg bort, jag kommer ju inte i några av mina sommarshorts. Illa illa och jag har ingen lust att köpa nya heller. Men frågan är hur sjutton jag skall lyckas gå ner i vikt utan att behöva köpa en ny uppsättning BH:ar igen.

Bea idag 60.4 kg (tror jag det var).
Ätit: Ja
Tränat: Ja
Summa: Mätt och trött. (Syns det att jag inte ides mata in i VK :-)

Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer:

Felicitas sa...

Det är lustigt det där med hur folk hittar till en blogg! Ibland får jag jättelustiga sökvägar och man tänker "stackare, det här var inte alls vad du förväntade dig"! =)

Anonym sa...

Men alltså - Inte skall väl du klaga på inspirationsbrist. Det sprutar ju inlägg på din blogg med en frenesi som jag inte känner igen.

:-)