13 maj 2007

Rätt låt vann!

För en gångs skull var jag och resten av Europas befolkning överens. Serbiens låt var definitivt en av mina favoriter. Gillade även Moldaviens låt (för visst var de de som uppträdde sist?).


Jag lyckades hålla mig vaken medan alla uppträde men när röstningen började somnade jag till i soffan. Vaknade när de annonserade vinnarna. Nu har jag lyssnat på dansremixen av Molitva ett par gånger, den är oxå skön.

Låten anklagas för plagiat av en albansk låt, Ndarja av Soni Malaj den kan ni lyssna på här:

Visst finns det likheter men så omusikalisk som jag är kan jag inte säga att det är ett direktplagiat. Det fanns ett flertal bidrag både i torsdags och igår som jag började sjunga en annan text i huvudet till. Det är väl inte helt lätt att komma på helt unik musik nu för tiden.

Nä dags att ta itu med damsugningen, orkade aldrig dammsuga upp alla popcorn igår utan har några rum kvar. Hittade till och med popcorn i vår matkällare.

Andra bloggar om: , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

rätt låt var det va!!!!
video länk:

http://www.miloop.se/?movie=4269

Brittisk tidning:

http://www.thesun.co.uk/article/0,,4-2007220083,00.html

Béatrice Karjalainen sa...

Anonym: Har du överhuvudtaget läst det jag skrev: "Låten anklagas för plagiat av en albansk låt, Ndarja av Soni Malaj den kan ni lyssna på här:

Visst finns det likheter men så omusikalisk som jag är kan jag inte säga att det är ett direktplagiat. Det fanns ett flertal bidrag både i torsdags och igår som jag började sjunga en annan text i huvudet till. Det är väl inte helt lätt att komma på helt unik musik nu för tiden."

Så var vill du komma med dina 2 länkar?