18 maj 2007

Saknar min Pandora

För ett tag sedan slutade Pandora sända utanför USA, man möts idag av

Dear Pandora Visitor,

We are deeply, deeply sorry to say that due to licensing constraints, we can no longer allow access to Pandora for most listeners located outside of the U.S. We will continue to work diligently to realize the vision of a truly global Pandora, but for the time being we are required to restrict its use. We are very sad to have to do this, but there is no other alternative.

We believe that you are in Sweden (your IP address appears to be 81.235.206.5).
Pandora gav min många härliga musiktimmar, jag hittade en massa ny musik jag gillade och återupptäckte gamla godingar jag hade glömt bort. Nu har jag istället fått registrera mig på last*fm som jag inte alls gillar lika mycket. Dels tycker jag den inte är lika enkel som Pandora där man gav tummen upp/ner för låtar som rätt effektivt filtrerade urvalet och Pandora spelade hela låtar på last*fm är det allt för ofta 30 sekunders snuttar eller det är det i playlisten sen i alla fall. Har inte hittat något bra sätt att stoppa låtar till playlisten. Trodde först att "I love" gjorde det men så verkar det inte vara, just nu går jag in på min personliga sida några gånger om dagen och klickar på "add to playlist" på de låtar jag gillat. Men "senast lyssnat på" listan är rätt kort så man missar en del bra.

Just nu lyssnar jag på kanalen "Dave Gahan’s Similar Artists" som funkar ganska bra musikmässigt men det kommer en del som jag absolut inte kan med. Dessutom får jag inte synkningen med mediaspelaren att fungera, mycket irriterande. Kanske valde jag något galet när Norton frågade om jag ville blockera/tillåta ladt*fm playern få tillgång till det mediaspelaren spelade eller nåt.

Så jag hoppas att Pandora snart kommer till Sverige. För jag vill ha tillbaka min musik. Elelr så får jag vänja mig vid last*fm.

Jag har stoppat in min playlist från last*fm här i högerkanten om ni vill lyssna.

Och här har ni vad jag nyligen lyssnat på. Skall se om jag hittar något bra ställe att stoppa in den på i bloggen.

Vad jag lyssnat på senast hittar nihär det kan vara lite av varje som dykt upp nu tänker jag byta kanal, får se vad som dyker upp då.

Andra bloggar om: , ,

Inga kommentarer: