24 januari 2010

Det blev inte helt som jag tänkt mig

Jasha har ju hållit på att plaska i vattenskålen en himla massa(som i denna film) vilket gjort att det blivit sjöblött på golvet samt att vattnet tagit slut i skålen.

Köpte en vattenfontän (Catit Fresh and Clear) i hopp om att det skulle hjälpa, det skulle inte gå att plaska ut allt vatten.

Emilian inspekterade

iPhone 018

Jasha inspekterade

iPhone 017

och sen dängde han tassen i vattnet så det skvätte över halva köket. Suck! Nu kommer den få vara igång bara när vi är hemma ett tag så man har chans att säga åt honom varje gång han försöker plaska omkring så kanske han lär sig att i denna skål tvättar man inte fötterna.

5 kommentarer:

Sjumilakliv sa...

Haha, vad sött! Lova att recensera den lite utförligare sen, jag har funderat på att skaffa en likadan då vi har katter som vääägrar dricka ur annat än kranen...

Béatrice Karjalainen sa...

Kan tänka mig att den större den med matskål på sidan är bättre för krandrickare, den har ju vattnet fallande mer som i ett kranflöde. Den här är mer lapa som ur vanlig skål.

Chiliad sa...

Inte trodde jag att katter gillade att skvätta massa vatten med tassen ^^ Mina ogillar att ens få lite på sig. Har faktiskt velat köpa en sån där fontän, men misstänker att dom skulle bli rädda för den :P
Och Emilian, vilket fint namn :)

Anonym sa...

Du får väl låta Jasha bada. ;-) Det kanske är det han vill.
/Helén

Béatrice Karjalainen sa...

@Helén han duschar med mig ibland och badar i handfatet. Han älskar att leka med vatten.