18 januari 2010

Testade Far East efter en hård match i bowling

Igår var jag och resten av familjen och bowlade (gjorde mitt livs sämsta serie efter att ha vrickat ena handen pga för tugnt klot, dock inte så mycket pga vrickningen var mest bara apkass).

Barnen körde med rännskydd och spöade mamma och pappa rätt hårt. Men oavsett hur dåligt det gick och hur ont jag har i vänster handled nu och höger knä (efter en unge som skulle lämna igen sitt klot när han och hans familj var klara dängde sitt klot i mitt knä) så är jag glad över att vi gick dit. Vi är lite dåliga på att hitta på saker tillsammans och bowla gillar vi allihop och kanske kan mer regelbundna besök göra att vi klår barnen tillslut.

Sen gick vi på Far East för att äta.

Restaurangen säger sig vara vietamesisk och visst hittade jag maträtter som jag inte direkt käner igen från andra ställen men ex. scezuankyckling känns inte direkt vietnamesisk men strunt samma maten som vi beställde var underbart god och ett extra stort plus för de fina uppläggningarna. Det hör inte till vanligheterna i Boden att man får blommor gjorda av morot på tallriken. Inredningen i restaurangen gillar jag, otroligt hög myskänsla och personalen är trevlig och ger bra service (tog lite tid innan vi fick menyerna men de hade fullt upp att bära ut mat). Ett extra plus för att pizza lyste med sin frånvaro på meny, inte många ställen som vågar det här i stan)

Dit kommer vi definitivt gå fler gånger, ett extra plus är ju att de ligger så nära vårt hem.

Efter middagen blev det en kardinaltårta från Opalen, alltid lika gott men aj aj för min mage men är det födelsedag så är det (sambon fyllde 34).

Inga kommentarer: