05 februari 2010

Måste bara ösa ur mig lite till

Tror ni läkaren/distriktssköterskan har hört av sig om min medicinering? Nä jsut det, har ännu ingen aning om när jag skall få börja ta mina infusioner. Varje dag det dröjde gör att jag hinner få färre doser innan Abiskoturen vecka 11. vill verkligen ha lite ork tills dess.

Har gått med ont i ryggen och svårt att andas in ordentligt i en vecka nu och insåg igår att det kommer inte släppa av sig själv. Igår ringde jag kiropraktorn men han hade inte några tider lediga och min massör hade en tid den 15/2 tog den för säkerhets skull. Hon skulle höra av sig om det kom några avbokningar. Ringde idag till vår sjukvårdsrådgivning via sjukvårdsförsäkringen på jobbet idag för att få hjälp. De konstaterade att det var Hermelinen i Luleå så skulle ge mig behandling (fast jag sa att jag kunde gå både i Luleå och Boden) och att de har stängt på fredagar. Så jag får återkomma till dem på måndag om jag fortfarande har ont då. Så less jag blir.

Dessutom verkar det som ett kalas Vincent skall på gör att jag inte kan åka och fika med Nogge och Torger i Luleå i morgon. Får se om jag kan få tag på någon annan förälder som kanske kan skjutsa hem Vincent så jag kan fara och fika. Håll tummarna.

Slutligen så fick jag p-böter idag. Parkerade med p-skiva 17:45 på Coopparkeringen, slängde ett öga på klockan, en kvart kvar tills det var gratisparkering, ett snabbt öga på p-skivan jo nog stod den på 6. Gick till leksaksaffären med barnen, köpte en present till barnet som fyller år och tillbaka till bilen. Var tillbaka 18:10. Nog fan hade jag fått en bot på 150 kr kl 17:49. Kikade på P-skivan den stod på 8 men en bit snö på rutan hade nog gjort att det sett ut som en 6:a. Så jäkla irriterande och onödigt.

Inga kommentarer: