03 februari 2010

Restaurangkartan är igång


Ted har släppt en karta till, denna gången med restauranger, restaurangkartan. Jag blev inbjuden att förhandskika och har lagt in några restauranger, kommer fortsätta att beta av de jag besöker/har besökt. Börjar med Boden. Gör samma sak du, beta av de du brukar vara på men lika viktigt de du tycker andra inte skall gå till. Läs mer hos Ted.

Det verkar som Ted fått till integrationen med Sushikartan också så de kommentarerna kommer med automatiskt däremot står det "ej betygsatt" i översikten men sånt kommer väl fixa sig så småningom.

Sen måste jag ju tipsa om appen Allakartor som Ted skriver om här, alla kartorna direkt i mobillen (iPhone/Android) som jag själv hade missat att installera men gjorde innan jag for till Stockholm senast. Mycket praktisk app.

2 kommentarer:

Beppan sa...

Gillar Teds olika kartor. Bra initiativ.
Kul med restaurangkarta! Man får tips och idéer - även om man givetvis har olika åsikter om vilken restaurang som har godaste maten osv...

Anonym sa...

Läste artikeln om dig i extra. Blev nyfiken då jag såg att du läst systemvetenskap. funderar på det själv nämligen. Länge sedan du läste? I luleå eller på annan ort? Rädd att jag har för lite förkunskaper och att det är en bunt datanördar och jag så jag blir helt bortkollrad :P Hör gärna vad du tyckte!

/Maja
(maja_w24[at]hotmail.com)