22 juli 2015

Dag 203 - Tistlar

Idag var jag in till Luleå och hämtade ut pengar, köpte några grejer jag hade glömt och på vägen hem stannade jag till i Sunderbyn strax innan sjukhuset. På fälten bredde det ut sig stora tistelfält. Jag som älskar tistlar. Hade med mig kameran så jag vadade ut i blomsterprakten och knäppte några bilder. Första med humlan får vara dagens bild.
Hemma igen så packade jag ryggsäcken, nästan allt i alla fall, vissa grejer behöver jag ju här hemma även i morgon exempelvis kameran. Hittade inte min fleecetröja som jag vill ha med mig. Får leta lite mer i morgon annars får jag väl ta en sväng till Team Sportia och köpa mig en ny.

Tryckte in ett extra SD-kort i mobilen också så att jag vet att utrymmet för bilder räcker. Fick mitt SIM-kort för Spanien av HolidayPhone.se idag och trots att jag beställt ett nanosim så kom ett micro. sur som fan. Skulle ju inte heller hinna få ett nytt innan jag åker. Deras kundtjänst tyckte jag skulle ta med kortet till Phonehouse och be dem klippa till det så det gjorde jag. Ides inte prova om det fungerade eller inte, antingen gör det det när jag kommer till Spanien eller inte. Först skall jag ju igenom Portugal och för Portugal kunde jag inte köpa ett kort innan utan måste fixa på plats. Kanske hinner jag det redan på fredagen med lite tur. Ett ställe verkar ha öppet till 10 och ligger bara 12 minuter från mitt hotell.

Inga kommentarer: