23 juli 2015

Dag 204 - En hyllning till grannarna!

Tog sovmorgon sedan satt jag och Vincent igång med sista städrycket. Vi skulle dammsuga men dammsugaren blev tokvarm och stängde av sig. Verkar inte gilla SOS-påsen. Vi fick sopa och skura golvet istället. Sen åkte vi in till stan och jag köpte mig en fleecejacka (hela 40 g tyngre än den jag haft innan, mycket störande men den har fickor vilket den andra inte hade). Vi åt en tidig middag på ming palace. På stan var det Norgedagen och massa folk ute.

När vi kom hem så satt vi igång operation fixa trädgården. Grannarna hade sagt att vi kunde slänga skräpet vi hade på altanen (några gamla cyklar och trasiga leksaker) på deras släp så det gjorde vi. Hade garagedörren öppen och grannen fick syn på kaoset där inne (vi snackar kaos++) och tyckte att det var bara att lassa på det oxå på släpet så det gjorde vi. Det finns säkert kartonger för ett släp till där inne och i källaren finns ett förråd med skräp men dt får Henrik ta medan jag är borta kanske.
Sen satte sig Vincent för att linda tråd på trimmern för att ta lite på framsidan. Då kom grannen med åkgräsklipparen och tog hela gräsmattan och sen kom han med trimmern och tog massa högt gräs på baksidan. Grannfrun kom och frågade om det var ok att hon rensade i våra trätrallstrappor, de var fulla i mossa och alla möjligt växter. Alltså man säger ju inte nej då!

Vincent fick lite hjälp med instruktion till hur han skulle linda och kunde sen trimma på framsidan så nu ser det fint ut.

Mina grannar alltså! De är bäst. Skall köpa något fint till dem innan jag far från Spanien. Måste hitta på något annat också. Får fundera lite. Ni får hemskt gärna komma med tips. Han är golfare, hon älskar trädgårdar. Är pensionärer.

Har fixat till det sista med packningen och innan kameran packades ner så tog jag dagens bild. På min rygga så klart.
Taxin kommer 09:35 i morgon så jag behöver inte stiga upp mitt i natten denna gång. Skönt. Landar i Lissabon vid 18-tiden.

Inga kommentarer: