26 juni 2007

Bloggskadad?

Börjar undra om jag är bloggskadad för när jag hör/läser/ser nyheter går tankarna i 2 olika spår. Det ena är "Hur kan jag skriva något om detta", inträffar oftast när jag blir upprörd eller upprymd över något. Det andra är "Nu måste jag hem och kolla om x skrivit något om detta" där x är någon bloggare vars blogg jag läser/har läst mer regelbundet.

Idag när jag i bilen hem hörde nyheten om 45-åring som åtalas för spridning av våldsporr så tänkte jag ju direkt på vad kan Blogge Bloggelito tänkas ha för åsikt om detta innan jag funderade på var gränsen för våldsporr går och vilka som kan tänkas gå till en butik och hyra dylikt. han hade inte skrivit något när jag påbörjande detta inlägg, konstigt.

När jag läste att Fröken Sverige fått sparken var det ju givetvis Glamourprinsessan Karolina Lassbo som poppade upp men hos henne hittade jag inte ett pip om saken, kanske skriver hon just nu?

DN skriver om nytt förlag som skall täcka in slopandet av fastighetsskatten och Annica Tiger måste ju bara ha skrivit om det men nä hepp där hittar jag inget heller.

Och när jag läser om Järngänget som tänker kuppa allsång på Skansen så får jag för mig att det skulle kunna vara något som Kulturbloggen uppmärksammar men inte hittade jag något där heller fastän det både handlar om kultur och orättvisa.

Men Beta Alfa kan man lita på för där fanns det jag anade, IDG kopplar in Twingly. Nyheten läste jag först hos IDG själva i InternetWorld.

Nu återstår att se om någon av bloggarna ovan lyckats plita ner ett inlägg om nämnd sak medan jag skrivit detta. Får se om jag hittar något för första kategorin att blogga om idag. Något som gör mig upprymd/upprörd måste det väl skrivits om under dagen eller?

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hm, dels måste jag ju känna till nyhetens existens. Statsradion tillhör inte direkt mina vanliga källor.

Dels jobbar jag. Intressant nog pågår porrfilmsinspelning hela veckan, där en upphängd snara ska ha en funktion… vilken är obekant, då jag inte har tid att följa spektaklet; jag sysslar med internet, inte film (och inte porr).

Dels är det svårt att uttala sig utan att känna till vilka filmer det rör sig om. Tecknad hentai eller något annat? Jag blir bara trött.

Anonym sa...

Välkommen till min blogg om du vill läsa om fastighetsskatten och diverse annat!

Anonym sa...

Även bloggare tar semester och lever mer IRL än framför datorn.
Men jag förstod din mening, jag hade skrivit om det om jag bara hade haft skrivklåda :-). Men än är ju inte turerna klart runt detta. intressant dock att Alliansen inte är helt överens om i allt.

Annica