27 juni 2007

I höst kan du få erotik i öronen

Läste detta om Radioteaterns höstprogram:
Erotik söndagar 24.00 i P1
En annan nyhet är att Radioteatern kommer att bjuda på fysisk kärlek om söndagsnätterna. Korta erotiska stycken kring midnatt* med start efter den 25 augusti.
Det låter helt klart intressant. Jag gillar att läsa erotiknoveller så att höra dem på radio funkar nog det oxå, får väl ratta in P1 på klockradion i sovrummet och så kan jag och sambon lyssna tillsammans om söndagkvällarna. Kanske kan få honom att sluta spela WoW lite tidigare på söndagar :-)

Ett av mina starkaste radiominnen är när jag vandrade vid Slussarna i Trollhättan hemåt efter att ha besökt min mamma som bor i Strömslund. Jag lyssnade på radio i freestylen och programmet var Karlavagnen tror jag. Ämnet för kvällen var att leva ut sina drömmar/få utlopp för sina fantasier eller något sådant och en kvinna som ringde in berättade om ett sexuellt äventyr. Hon hade alltid funderat över hur det skulle vara att ha sex med två män samtidigt. Där männen inte brydde sig om varandra utan bara ägnade sin uppmärksamhet till henne. Hon berättade om hur hon kommit i samspråk med 2 killar som var ganska så mycket yngre än henne en kväll på en pub och halvt på skoj berättat om sin önskan. När kvällen var slut hade de följt med henne hem. Hon beskrev inte direkt i detalj vad som hade hänt men tillräckligt mycket för att man skulle förstå vilken oerhörd njutning hon hade haft av att ge sig hän till dessa två killar. Där fick jag längst med älven och fick mig en dos erotik rakt i öronen det har nog inte hänt sen dess. Men nu verkar det ju bli ändring på det. Undra vad de kommer välja för stycken.


Andra bloggar om: , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ett intressant inlägg. Är det verkligen så att de tänker införa dessa erotiska programmer på radio?

Béatrice Karjalainen sa...

Ja enligt nya radioteaterchefen i alla fall. Följ länken i inlägget.

Anonym sa...

Intervju med en av dramatikerna som får sin pjäs spelad i höst, i radioteatern.

http://shager.blogg.se/1188769808_jag_skriver_bara_i_hm.html