09 juni 2007

Hemkommen

Åkte hem en dag tidigare än tänkt (kom vid midnatt natten till idag) och den resan blev från det jag klev upp på morgonen till det att jag kom innanför dörren hemma 25 timmar så jag är fortfarande lite groggy i skallen samt att jag har en del tankar att samla innan jag skriver ett inlägg om hur det var i Beijing.

Nu skall jag krypa till sängs och försöka komma tillbaka till svensk tid i kroppen så smått.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nåå? Det var annorlunda, va?

Anonym sa...

Kul att höra att du har varit i Bejing... ska vara en fin stad ändå för många från mitt jobb har varit där i arbete, precis som du. Jag tycker att de är så kul att du bor i Boden. De är därför som jag nu skriver till dig... Jag jobbar nämligen som fristående hudvårdskonsult åt ett företag som heter Mary Kay... vet ej om du hört talas om det. Nu undrar jag om jag skulle få komma hem till dig och hålla en gratis hudvårdskurs där vi lär folk hur man ska ta hand om sin hud och steg 2 även lägga make-up. Om du skulle tycka att de var lite kul och bjuda hem en eller några vänner på detta så hör av dig så får vi försöka hitta ett datum då de kan funka... nu under juni månad har vi ett erbjudande där värdinnan får 30% på valfri produkt eller set men de är ju INTE något köptvång.

Hör av dig så får vi se hur du vill göra.. min blogg är http://prettyinpink.bloggspace.se
/Linda

Béatrice Karjalainen sa...

blogge: Annorlunda är ordet. Håller på att skriva ner "dagbok" från dagarna där borta men det finns saker som jag såg/läste/hörde som jag inte vet hur jag skall formulera. Det var en kontrastrik stad som jag gärna skulle vilja åka tillbaka till för att hinna se mer av nu blev det ju väldigt lite "turistande".

Linda: Skall fundera på saken.

Anonym sa...

Välkommen hem! Ska bli kul att höra om din resa sen...

Malin