14 februari 2008

1 down 15 to go

Så då var första glaset laxabon svept, jag fuskade och blandade det med apelsinsaft. Jag gillar inte apelsinsaft men jag var tvungen att ha något som tog bort smaken på första glaset för när jag hällde i pulvret i vattnet och kände doften började jag direkt ulka. Jag tänkte om jag får ner förta glaset så har jag kommit ett stort steg på vägen i alla fall.

Resten får jag väl dricka som det är eller försöka få i lite citron (det enda man får blanda med tydligen även om sköterskan jag pratade med idag sa att jag kunde blanda med tropisk dryck men den lär ju var lika sötad som apelsinsaft och i bipacksedeln står det att man absolut inte får blanda med annat än kranvatten).

På tal om sköterskan så ringde jag idag till landstinget för att fråga varför Stockholmsmagar tydligen inte behöver Laxabon medan jag måste ta det men fick bara ett "vi följer de rutiner vi satt upp, det måste vara helt rent i tarmen". Så tydligen blir Stockholmare renare i tarmen på kortare tid och utan Laxabon. Tror jag skall bli Stockholmare om jag någonsin någon gång igen måst gör om om detta.

Sen undrar jag nu när jag läste bipacksedeln varför jag var tvungen att fasta från kl 12, i texten står nämligen att man inte skall intaga föda 2-4 timmar innan och absolut inte 2 timmar innan. Varför i hela friden skulle jag då inte äta något 6 timmar innan. Gissa om jag är hungrig nu och hur hungrig jag kommer vara i morgon eftermiddag.

Nu är det 4 minuter tills nästa glas skall svepas. Fy fan jag vill inte....

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja jag fattar inte detta med att du måste dricka Laxabon... Men vi får se, du kanske får en mycket bättre film än jag :). Ha det!