06 november 2008

WTF Spotify bjuder på första fixen?

Skulle samla ihop allt av Kent i en Playlist (vill man slippa fransmannen Kent så måste man göra en egen playlist verkar det som) på Spotify idag men upptäcker att de har rensat bort flera av deras skivor, verkar bara vara singlar kvar samt låtar som är med på samlingsskivor. Är helt hundra på att de har funnits där förut. Why Why?? Det reveloutionerande med Spotify är att när du är hooked på någon musik så måste du gå och köpa den efter ett tag. First fix for free? eller vad? Upptäckte det först genom att min ena mixade playlist saknade Dom som försvann från The Hjärta & Smärta EP men att jag blev erbjuden att leta fram ett alternativspår och fick den från Absolute Music 51 istället.

Så irriterande, får väl ta fram min iTouch istället dårå....

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Spotify har kontrakt med Kents skivbolag och jag tror därför att allt kommer att komma tillbaka så småningom. Visst kan jag förstå att det är irriterande, men vi får helt enkelt ha tålamod nu i början.

Béatrice Karjalainen sa...

Man får ju hoppas det. Nu har jag förvisso all Kent i iTouchen, det som jag inte har där är ungefär det som ligger i Spotify (dvs singlarna). Men det är lite irriterande när saker och ting försvinner helt plötsligt. Särskilt med att de skryter med hur mycket som läggs till hela tiden. men inte ett ord om att musik plockas bort (mer än lite piratmaterial/bootlegs som tydligen fanns från början).

Anonym sa...

Jag har upptäckt samma sak. Mycket musik som fanns förut har helt plötsligt bara försvunnit. Fruktansvärt irriterande!