03 juli 2016

Dag 185 - Slappardag

Idag har jag inte gjort mycket. Var standby för att skjutsa Vincent till Piteå idag så jag kunde inte planera något. Min tanke var annars att promenera till Luleå. Men nu fick jag istället sova länge och sen åka till Fägnan för fika. MEn först lite fukost med Henrik och fixade en disk.

Vännerna var lite försenade så jag passade på att njuta lite av solen som tittade fram och fotade några mjölkkannor.
När vi satt och fikade kom solljuset in genom fönstret och Johanna flyttade på sig längre in i lokalen. Då fick chansen att knäppa dagens bild som är väldigt mycket svenska sommar, spetsgardin och pelargon.
Efter fikat åkte jag hemåt, handlade middag, bytte kattsand, släppte ut katterna och laddade hem GPX-filer med caminorutten. Hittade lite höjdprofiler också. Skall försöka sätta ihop något bra. Tyvärr finns det väldigt lite engelskt material för Camino del Norte, det mesta är på spanska och tyska. För sträckan mellan Biarritz och Irún hittar jag mest material på franska och då i pf:er så det inte ens går att göra en snabböversättning med Google Translate. Men jag hittade en GPX-fil så jag borde hitta :-)

Sitter med datorn i knät framför FRA-ISL och 4-0 i halvtid ser inte så lovande ut för islänningarna.

Inga kommentarer: