07 augusti 2007

Bea tankeläsaren, eller ett "spookey moment"

I bilen till jobbet idag så var det tråkig diskussion på P1 så jag slog över till P3 där programledaren för Morgonpasset i P3 skulle bli "tankeläst" av en känd "tankläsare" som heter Henrik Fexeus som snart skall ha ett TV-program om "tankeläsning" kallat "Hjärnstorm" i SVT.

Programledaren Olle blev ombedd att tänka på ett tresiffrigt tal.

I mitt huvud ploppade då upp 396 väldigt tydligt vilket jag oxå sa högt i bilen.

Sen skulle Olle titta rakt på Henrik tankeläsaren medan Henrik läste upp siffrorna 1-9. Den första läsningen misslyckades, han tyckte inte han kunde läsa av så han sa vi väntar med den siffran och tar nästa. Nästa satte han rätt snabbt till 9 vilket var rätt. Vid tredje siffran fick Olle stället säga 1-9 högt och siffran sattes till 6 vilket oxå var rätt. De gjorde om första siffran som fortfarande var lite osäker men Henrik tankeläsaren sa att det var mellan 2-4 vilket bekräftades av Olle då bestämdes det till 3.

Talet var alltså 396.

Alltså vem behöver titta på den man tankeläser det räcker ju med radiovågor :-)

Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer:

Christian sa...

Låter mer som han läste kroppsspråk och reaktioner snarare än tankar, den där på radion... precis som psych :)

Béatrice Karjalainen sa...

Jupps men det sa han oxå, därav mina "" runt tankeläsare. Men när han gör shower mm tänker väl inte folk på att de avslöjar mer än vad de vet om med sitt kroppspråk och reaktioner. I fallet på radio så läste han mest av vad som hände med pupillen i ögat.