24 augusti 2007

Hit vill jag

Undra om jag kan få ledigt sista veckan i september för att vandra. Hittade The West Highland Way i Skottland idag och blev sjukt sugen. Jag vill jag vill jag vill. Måste kolla upp hur man kan ta sig dit och fundera på hur jag skulle vilja gå hela/Delar, tälta eller bo på olika "inn's", ta med mat eller käka på ställen längst vägen.

Om det inte blir av i år så skall jag planera ett helt år och komma iväg nästa år. För dit skall jag. Eftersom de rekommenderar 7-8 dagar för West Highland Way så kanske jag skall börja med den något kortare Wicklow Way på Irland som man avverkar på 5 dagar. Ja så kanske det får bli.

I found the West Highland Way my most enjoyable long distance walk in Scotland. For me it has all that I want when I want to "get away from it all" something that I find needs to be done every so often to recharge my batteries.

Jag skulle förvisso även kunna tänka mig Camino de Santiago men det får nog bli någon gång när jag har ca 1 månad över av mitt liv och kan smita från allt under den tiden.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Inga kommentarer: